Dragoste cu imprumut Episodul 1 online subtitrat

In acest film ii veti putea vedea interpretand pe Özge Özpirinçci in rolul lui Zeynep Taskin Sekercizade, Bugra Gülsoy interpretand pe Fatih Sekercizade, precum si pe Tamer Levent, Tülin Oral si Lale Basar.
Zeynep o tanara frumoasa s-a casatorit fara aprobarea familiei si s-a stabilit in America unde face si un copil. Dupa ceva timp, relatia dintre cei doi nu mai merge, iar Zeynep se hotaraste sa se intoarca acasa in Turcia.
Fatih, un tanar bogat si chipes, a fost trimis in America de catre familia lui, pentru a studia. America s-a dovedit si pentru acesta o experienta dezamagitoare, asa ca si el se hotaraste sa se intoarca.
Cei doi, Fatih si Zeynep se intalnesc in avion, in cursa de la New-York spre Istanbul. Acestia observa ca au un lucru in comun. Ambii isi doresc ca viata lor sa continue fara sa mai fie influentata de catre familiile lor. Asa ca in decursul zborului, pun la cale un plan, sa se casatoreasca. Va fi dragostea lor adevarata? Sau cum spune si titlul va fi o dragoste cu imprumut? Vor ajunge cei doi sa ramana impreuna toata viata? Asta veti afla doar urmarind serialul Dragoste cu Imprumut online subtitrat in romana.


Server 1

Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *