Dragoste cu imprumut Episodul 8 online subtitrat

Ferhat vine la conac si discuta cu Fehmi si Gulsum despre afaceri, intre timp Selin se ofera sa-l ajute pe Orhan sa pescuiasca. Meryem vine la inchisoare sa discute cu Sevket, el raspunde ca nu-i va spune niciodata adevarul lui Zeynep si ii cere sa plece, aceasta il ameninta din nou…
Necati ii deranjeaza din nou pe Zeynep si Fatih, ea il expediaza, apoi Necati e sunat de Mukkades. Fatih si Zeynep pleaca sa se plimbe cu rulota prin imprejurimi, Mukkades si Irem inchiriaza o masina si pleaca dupa ei, isi pun masti si vor sa o rapeasca pe Zeynep.
In padure Irem si Mukkades se intalnesc cu un vanator care le ia drept hoate, acesta le ia la el acasa si le pune sa-i spele lucrurile, le ameninta ca altfel va chema jandarmii si le va denunta… Selin ia masa impreuna cu Orhan si cei doi marinari, Fehmi o suna, ea ii raspunde ca e cu niste prieteni in oras, Fatih si Zeynep opresc rulota intr-un loc pitoresc si incearca sa faca un foc si sa puna masa, apoi toti trei fac o poza impreuna. Fostul iubit al lui Zeynep se intoarce din America si vine la ea in cartier sa o caute, Fadik il vede si se sperie, apoi suna la usa, matusa lui Zeynep ii deschide si ii spune ca ea deja a venit impreuna cu iubitul ei….


Server 1

Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *