Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 27 online subtitrat

Situatia lui Elif se complica si cadrele medicale decid ca aceasta sa nasca prematur. Kahraman o are alaturi pe Sultan si ambii se roaga pentru ca atat Elif, cat si copilul sa nu pateasca nimic.
Kahraman este primul care il vede pe baietelul adus pe lume de Elif. Este extrem de fericit si imparte aceasta stare cu Sultan aflata si ea alaturi de ginerele ei.
Elif se trezeste si observa ca ipseste copilul. Alerteaza cadrele medicale dar si pe Kahraman care ajunge la spital imediat. Nimeni nu stie ce s-a intamplat si Kahraman cere sa se faca de urgenta o investigatie pentru ca baietelul sau sa fie gasit.
Meryem ajunge cu pruncul pe malurile Bosforului. Rememoreaza ultimele clipe dinainte ca fiul sau sa fie impuscat. Vrea sa-l arunce pe fiul lui Kahraman in apa si se apropie foarte aproape de mal.
Elif isi revine dupa anestezia facuta in timpul operatiei. Traieste alaturi de Kahraman primele clipe ale fericirii familiei in trei. Kahraman o ajuta sa mearga sa-si vada copilasul aflat in camera bebelusilor.


Server 1

Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *