Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 33 online subtitrat

Elif il vede pe baietelul ei de la doar cativa metri cum se indreapta spre Defne si ii spune „mama”. Langa ei, Kahraman o tinea in brate pe fiica lui si a lui Defne si toti patru pareau o familie cat se poate de fericita.
Maksut este incantat de privelistea care se afisa in fata lui Elif. Ii spune inca odata ca ea nu mai are niciun viitor alaturi de Kahraman si ca singurul care o iubeste cu adevarat este el, cel care a salvat-o din ghearele mortii.
Maksut pleaca catre vila lasand-o singura pe Elif. La vila este intampinat de Sultan care il intreaba unde a lasat-o pe fiica lui. In acest timp, Elif se indeparta cu capul in pamant de conacul in care incepuse povestea de dragoste cu Kahraman.
Elif ajunge si ea la vila lui Maksut fara a putea sa-si explice ceea ce s-a intamplat cu adevarat in lunile in care fusese despartita de Kahraman. Se uita intristata la bratara daruita de Kahraman in timp ce, la cateva sute de metri distanta, Kahraman sta la capataiul lui Toprak avand in mana o poza in care aparea alaturi de fiul sau si de Elif.
Defne este cea mai bucuroasa de noua intorsatura a soartei. Incepe sa faca presiuni asupra lui Kahraman insa acesta o tine la distanta si ii spune ca tot ceea ce isi doreste este sa fie un tata bun pentru copiii lui si nimic mai mult.
Problemele de la firma familiei create artificial de Yakup, cu ajutorul lui Candan, devin tot mai serioase. Este nevoie de o sedinta fulger in trei, Ziya, Kahrama si Yakup.
Elif crede ca ceea ce a vazut la conac era doar o coincidenta. Vrea sa se lamureasca inca odata de realitate. Ajunge din nou langa gard si ii vede pe Kahraman si pe Defne jucandu-se cu cei doi copilasi. Elif se stapaneste cu greu sa nu-l strige pe Toprak si sa-i spuna ca ea este mama lui. Maksut o aduce pe Sultan langa Elif. Aceasta se justifica in fata lui Sultan pentru faptele sale.


Server 1

Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *